Rigatoni med italiensk pølse
Ingredienser
- tomatsaus
- salsiccia-pølse
- rigatoni
- mozzarella
- parmesan
- spinat
Steg
- Forvarm stekeovnen til 250 grader varmluft
- Kok pasta etter anvisning på pakken i godt saltet vann.
- Varm opp en stekepanne med litt olje på middels høy varme. Del pølsen i 2cm biter slik at det blir som små kjøttboller. Fres raskt i pannen.
- Sil vannet av pastaen og bland inn spinat slik at den faller sammen. Tilsett tomatsaus og revet parmesan.
- Smak til med salt og pepper før du til slutt vender inn de stekte kjøttbollene.
- Finn frem en ildfast form og hell over blandingen. Topp med skivet mozzarella og stek i ovnen i ca. 4-5 minutter til osten har smeltet.
Server bakt rigatoni med italiensk pølse. Topp rikelig med grovhakket persille.